Bemutatkozás

Évekkel ezelőtt unokáinknak kerestünk alkalmi ruházatot. Elég nehezen találtunk mert hiányzott a kifejezetten gyermek és pici baba alkalmi ruha szakbolt. Keresztelő ruha sem volt széeles választékban. A fiúkról már nem is beszélve.
Látva ezt a piaci űrt kezdtünk el foglalkozni a gyermekruha , gyerek koszorúslány ruha , keresztelő ruha , fiú öltöny és szmoking , frakk ruhákkal és hozzávaló kiegészítőkkel.
Alkalmi cipőkkel , táskákkal , fejpántokkal … szóval mindennel ami egy alkalomra , fotózásra vagy egyéb ünnepi megjelenésre , első áldozásra szükséges.
Jelenleg már az év minden ünnepi alkalmára kínálunk , különleges exclusive ruhákat az újszülöttől a nagykamasz korig .
Kínálatunkban megtalálható a babaruhák , keresztelő ruhák széles választéka is.
Egy óvodai , iskolai tánc – balett – zenei bemutatóra – fellépésekre vagy szülinapi zsúrra is ajánlunk ünnepi viseleteket. Természetesen nem hiányzik kínálatunkból a klasszikus karácsonyi alkalmi ruha sem.
Sem fiú sem lányka nem marad ünneplő nélkül. Keresztelés vagy elsőáldozásról sem feledkeztünk meg – sőt ezekből is széles választékot tartunk.
A ruházatok mellé ajánlott rengeteg kiegészítő termék : az esküvőkön a fátyolvivő kislányoknak díszes hajpántokat , gyűrűvivőknek tiarákat , koszorúslányoknak selyem sálakat , bolerókat , kistáskákat , a násznép gyermekeinek ruházatához elegáns bizsu ékszereket , sálakat , harisnyákat is tartunk.
Fiúknak – lányoknak alkalmi cipőket , szandálokat, a ruhákhoz alsószoknyákat , organza kitűzőket , művirágokat, brossokat, kalapokat , fülbevalókat , gyermek nyakkendőket csokornyakkendőket.

Törzsvásárlóinknak visszatérő vevőinknek további előnyöket biztosítunk.

Áraink: 10.000.- Ft- tól   23.980.-Ft.
Bérleti díjaink  12.000 tól  16.000.- FT

A honlapon található alkalmi gyerekruhák kizárólag nálunk kaphatók , a ruhák kiváló minőségűek.

Megfizethető olcsó árak! Szalonunkban több száz modell található!

Csomagküldés – futárszolgálat – postai utánvéttel- mind megoldható.

+36309 333513 +3630 4144894 +361 2742221